Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010

Περί ονόματος και ναυαγίων..

Καλησπέρα σε όλους,φαν μη φαν φανφάρες ή ότι άλλο είναι ή δηλώνει ο καθένας ότι είναι.
Θα ήθελα να ενημερώσω ότι το blog μου δεν είναι η εργασία μου,δηλαδή δεν πληρώνομαι για να γράφω.Αυτό σημαίνει ότι γράφω όποτε μου κάνει κέφι σε αντίθεση με τη δουλειά μου που πρέπει να πηγαίνω κάθε πρωί. Τώρα τα κέφια μου δεν συνηθίζω να τα χρονοτοποθετώ, Γράφω όποτε μου γουστάρει άσχετα αν αυτό το όποτε είναι ακόμα και μετά απο 15 μήνες.
Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι το όνομα του blog είναι μια καθαρά προσωπική επιλογή.Ναι είναι ίδιο με το ναυάγιο στη Ζάκυνθο, με το άσμα το bar το ναυάγιο και πολλά άλλα ενδεχομένος ναυαγό-ονόματα.Τι να κάνουμε τώρα λοιπόν?ο καθένας πορεύεται με αυτό που έχει.Αυτά σχετικά με κάποιες επίμονες παρατηρήσεις που μου κάνετε για να αλλάξω το όνομα του blog.Σκέφτηκα να αλλάξω και το Κατερίνα μιας και υπάρχουν τόσες πολλές που απαντάνε σε αυτό το όνομα αλλά βαρέθηκα να το κάνω.Πάντως σας ευχαριστώ για την προσπάθεια αλλά δεν θα μπορέσω να σας καλύψω.Εύχομαι φυσικά να ανεβαίνει κι άλλο το αναγνωστικό σας κοινό.Όποιος μας θέλει μας βρίσκει πάντως,μην σας ανησυχεί αυτό.
Maya τα είπες όλα για εμένα πριν προλάβω να απαντήσω και όπως πάντα με κάλυψες. Σ ευχαριστώ φίλη μου.
Εδώ γύρω είμαι και μιας και με επαναφέρετε(έστω και με αυτόν τον τρόπο) θα είμαι και πιο συχνά γιατί μου έλειψαν οι αγαπημένοι μου..
Υγ1.Η ανωνυμία βοηθάει σε κάτι?(απορία)
Υγ2.το βαυκαλίζονται τι σημαίνει?(απορία πάλι)
Υγ3,Το blog μου το ψάχνεται κάπου στα λογοτεχνικά?(όλο απορίες με γεμίσατε)αν ναι κακώς!