Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

μακαρι να ηξερες η και οχι καλυτερα..

ειναι αργα,εχω πιει πολυ...τοσο πολυ που παρακαλαω να με ψαχνεις..ψαξεμε....οπως εγω,,,τετοιες ωρες...χανεσαι και φοβαμαι..δεν ξερω που να σε βρω...προσπαθησε να σαρεσω...οταν δεν θελω να κρυφτω για να ξυσω το αυτι μου..γιατι να πρεπει να κρυβομαι αφου μαρεσει...να ξερες ποσα βραδυα σε ψαχνω...και ποσα δεν μπορω να στο ομολογισω..θα χαθω,,,πλησιαζει η ωρα..αλλα να.. ειναι που δεν το θελω γαμοτο...γιατι δεν με ψαχνεις..οπως εγω..αυριο ισως και να καταφερω να φυγω..

5 σχόλια:

LIAKI είπε...

Καλύτερα που δεν ξέρει....θα σε πλήγωνε περισσότερο....Το ξέρουμε και οι δύο πολύ καλά....Αν δεν θέλει να σε ψάξει...δεν υπάρχει λόγος να σε βρει...αλλά μην κρύβεσαι γιατί σε ψάχνουν ήδη άλλοι..... πολλοί καλύτεροι.....μπορεί και όχι..... αλλά τουλάχιστον μπαίνουν στο κόπο να σε ψάξουν.....
Ηρθε η Ανοιξη φίλη....Μύρισε το κίτρινο λουλουδάκι που έχεις στο γραφείο σου, και χάρισε μου ένα χαμόγελο.....Σε αγαπάω!!!!

F είπε...

Κατερίνα μου, στα κάτω σε διαβάζω... Την Κυριακή που θα σε δω, ελπίζω να είσαι στα πάνω και πάλι. Φιλιά!

maya είπε...

one day at a time...

κανείς δεν τα κατάφερε όλα μεμιάς...

δεν θέλω να κρυφτώ αλλά με κρύβουνε
δεν θέλω ν'απορώ αλλά με χάνουνε

θέλω να τολμώ
αλλά φοβούνται

φοβούνται τόσο μα τόσο πολύ
οι άνθρωποι
πελώρια ντυμένοι
αλλά τόσο μικροί μέσα τους...

σε φιλώ πολύχρωμα
χχχχχχχχχχχχχχχχχ

Dee Dee είπε...

Αχ αυτο το γιατι; Κι οταν νιωθεις την απαντηση να ειναι "οχι" σκιζονται τα σωθηκα σου, θελεις να γυρισεις τον χρονο πισω να διορθωσεις τα λαθη.

Χθες ημουν στο πατρικο μου, βρηκα καποια παλια γραμματα, παλιες πληγες.... τα ξαναζησα ολα απο την αρχη. Κι ενω ειμαι καλα με τον Δ για λιγες στιγμες χθες υπηρξα καποιου αλλου, η καρδια μου γεμισε για λιγο απο καποιον αλλον, και ημουν δικη του.

Κατερινα μου σου ευχομαι τα καλυτερα να ειναι αυτα που ακομα δεν εχουνε 'ρθει!!

το Άρωμα του Τραγουδιού είπε...

Λόγια μεθυσμένα. Όμως γι’ αυτό αληθινά! Πολλά να διαλυτικά ανάμεσα στις κοφτές φράσεις. Άλλες φορές πάλι, αντί για διαλυτικά το χέρι πάτησε ένα κουμπάκι πιο δίπλα και βγήκαν κόμματα (!). Είπαμε, είναι πολύ το αλκοόλ…

Μη το διαγράψεις.
Άφησέ το όπως είναι.
Είναι τόσο αληθινό που αξίζει να μείνει όπως ακριβώς είναι!

Φιλιά