Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ε ναι λοιπόν,τα ήπια σήμερα..

πήρα στο ταξί κάποτε μιά πελάτισα..δασκάλα φλάουτου..τη ρώταγα να μάθω.
την άλλη μέρα κ γιά δυό εβδομάδες έψαχνα γιά φλάουτο..βρήκα ένα καλό.650 ευρώ.τα άξιζες όλα.δεν πρόλαβα να το αγοράσω..θα σε φέρνανε άραγε οι νότες πιό κοντά?
γράφω ασυναρτησίες 'εχω κάνει κ παρέα με πολύ ποτό σήμερα.όταν σε γνώρισα δεν έπινα με μεθούσες εσύ..
κι αυτή η τσάντα που είπες ότι με περιμένει,γιατί δε μου τηλεφωνείς..όλα μου τα όνειρα σε μια τσάντα τι ειρωνεία.
το κορμί σου ένα δέντρο δίχως ίσκιω,ένα αίνιγμα που μου φωνάζει λύστω.ωραίος στίχος..
θα ξεχάσω να θυμάμαι κι είναι κρίμα κι άδικο,γαμότο.
σου είχα πει δε μαρέσουν τα σημάδια..γιατί με άκουσες κ τώρα δεν έχω κάτι να θυμάμαι..κι αυτό το κινητό σου δε θυμάμαι τίποτα άλλο απο τηλέφωνα τι κι αν το έσβησα υπάρχει στη μνήμη μου γαμότο..
κι αυτος ο χρόνος που τα γιατρεύει όλα που στα τσακίδια είναι?????

7 σχόλια:

Dee Dee είπε...

στο δρομο ειναι ο χρονος...δεν μπορει να παρει ταξι :) θελει υπομονη :)
Δεν το ηξερες οτι η μνημη μας ειναι επιλεκτικη;; Επιλεγει να θυμαται οσα θελουμε να ξεχασουμε ;)

καλα εκανες και ηπιες...

xxx

katerina.. είπε...

δε μπορει να παρει ταξι..σωστα.
σευχαριστω..

maya είπε...

"δεν έπινα, με μεθούσες εσύ" ...

τι να σχολιάσω ?
τι?

είναι φορές που εμείς κάνουμε τον χρόνο λάστιχο πάντως .
επιλέγουμε να πονάμε κι άλλο
προσπαθώντας να ζήσουμε ακόμη λίγο ΕΚΕΙΝΟ το συναίσθημα ...
είμαστε για τα σίδερα ε ?

αλλά τι ωράια που είναι να ΝΟΙΩΘΕΙΣ !
έχεις καταλάβει τι δύναμη έχεις που μπορέις ΚΑΙ να αγαπάς ΚΑΙ να πονάς ?
το κάθε δέντρο χωρίς ίσκιο, δεν νομίζω να νοιώθει τίποτα ...
δεν είναι θλιβερό ?


σε φιλώ πολύ πολύ
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Ανώνυμος είπε...

Ήξερες οτι κάποια είδη αυλού χρησιμοποιούσε και ο ανθρωπος του Νεατερνταλ πριν απο 50.000 χρόνια; Ο άνθρωπος του Νεάτερνταλ ήταν ιδιαίτερα ικανος κυνηγος και είχε προσαρμοστεί εύκολα κατά την εποχή των παγετώνων. Άρχισε όμως να εξαφανίζεται όταν έκανε την εμφάνισή του ο σύγχρονος άνθρωπος για άγνωστες αιτίες, μεταξύ άλλων πιθανώς και πολιτιστικές. Και τώρα έρχεσαι εσύ να υποστηρίξεις οτι ίσως οι νότες του φλάουτου (που κι εκείνος έπαιζε)να δημιουργούσαν μια ατμόσφαιρα πιο ζεστή, ικανή να εκμηδενίσει αποστάσεις και διαστάσεις... απόψεων, καρδιάς κλπ. Οι βιολόγοι λοιπόν κατέληξαν ότι διαφέρουμε από τους προγόνους μας πολύ περισσότερο απ' ότι αρχικά πιστεύαμε. Δεδομένων των ερευνών που λένε οτι δεν υπάρχει διασταύρωση μεταξύ Νεάτερνταλ και σύγχρονου ανθρώπου, πως μπορεί να αποδειχθεί μια πιθανή γενίκευση της θεωρίας σου περι εγγύτητας των ανθρώπων (μέσω των νοτών του καθ'όλα συμπαθούς φλάουτου)όταν, μετά από τόσες τυχαίες μεταλλάξεις, εμείς και εκείνος ο άνθρωπος που τον συγκινούσε ο ήχος του αυλού δεν έχουμε καμία ομοιότητα; Κοινώς, πρώτον θα έπρεπε να μας απαγορευτεί το φλάουτο γιατί δεν είμαστε άξιοι να το "ακούσουμε" αφόυ εμείς - οι σύγχρονοι άνθρωποι - τους εξαφανίσαμε. Δεύτερον, σκέψου ότι άντεξαν στους παγετώνες και δεν άντεξαν στην παρουσία μας οπότε γύρευε πόσο πιο κρύοι μπορεί να είμαστε... Τρίτον, ότι κι αν έπαιζες, δύσκολα η γενετική μας ποικιλία θα κατάφερνε να αφουγκραστεί τις νότες σου και τα όνειρα σου. Τον λόγο θα τον αναλύσουμε άαααλλη φορά όμως.
Επιμένω, γιατί εσύ πρέπει να λύσεις αινίγματα που βασανίζουν την ανθρωπότητα χιλιάδες χρόνια τώρα;
Σε σκέφτομαι να ξέρεις αν και έχουμε να τα πούμε από την παλαιολιθική εποχή!Όλα θα γίνουν ανάλαφρα, το νιώθω. Άλλωστε κάποτε θα πρέπει να πιάσουν οι ευχές μου και να είσαι τόσο ευτυχισμένη όσο έχω φανταστεί ότι μπορείς να γίνεις.
Φιλί ανώνυμο αλλά επώνυμο πάντα.

katerina.. είπε...

maya μου..ΚΑΙ να αγαπάς ΚΑΙ να πονάς,ναι αυτη τη μαγκιά την έχουμε κ είμαστε περήφανοι γιαυτό..όσο για τα δέντρα χωρίς ίσκιω αυτό προσπάθησα να τους δώσω αυτή τη δυνατότητα,γιατί είναι γιά λύπηση πραγματικά.
ανώνυμε αλλά πιο επώνυμε από όλους,κάνω βήματα κι εγώ προς το νέο είδος ανθρώπων,χωρίς να ξεχνάω τον νεατερνταλ όμως..να ξέρεις όμως κάτι αρχισε να αλλάζει δειλά δειλα κι αυτό είναι φως..σαγαπώ κι ας μη στο λέω συχνα..περιμένω αμεση συνάντηση.

Ανώνυμος είπε...

Καλά που δεν άρχισες τη φλογέρα... Να το προσέξεις το φλαουτο,ειναι υπουλο πραγμα!

katerina.. είπε...

ουτε κ το φλάουτο ξεκίνησα ποτέ ανώνυμε,ειχε άλλον προορισμό αλλά δεν καταλαβαίνω τι ύπουλο μπορεί να κρύβει ένα φλάουτο..